User Awareness
De gebruiker en zijn/haar omgang met ICT is een cruciale schakel in de beveiligingsketen.

Een brandalarm is prima, maar wanneer uw medewerkers letterlijk de hele dag met vuur spelen, kan de ramp niet uitblijven

De gebruiker

Helaas is de mens zo'n beetje de zwakste schakel in de beveiligingsketen. Al uw systemen kunnen nog zo goed beveiligd zijn tegen hackers, niemand van buitenaf kan doordringen tot uw bastion, maar hoe zit het met de mensen aan de binnenkant?

Of zij betrouwbaar en integer zijn, kunnen we niet testen. We gaan er van uit dat u dat al gedaan heeft en dat dat zo is.
Maar het is wel mogelijk om ze zeer bewust te maken (en te houden) van alle risico's die verbonden zijn aan het on-line leven en werken. Zodat ze zich wel 10x bedenken voordat ze op een linkje klikken, een bijlage openen, of even hun werkplek verlaten terwijl het CRM pakket vrolijk open staat.

Trainingen, workshops en video's

CNE security geeft 'Security Awareness' trainingen voor uw complete organisatie. Ter plaatse of op ons kantoor in Aalsmeer (wanneer het weer kan en mag). 

We ondersteunen deze trainingen met hand-outs en video's waarin we uitleggen waar de risico's liggen en vooral hoe ze te vermijden

Herhaling

Niets menselijks is ons vreemd, dus we weten op voorhand dat de aandacht voor beveiliging langzaamaan weer verslapt, zeker als er 'toch niets gebeurt'. Een 'wake-up-call' is vaak de aanleiding voor versterkte aandacht, maar daar zit u letterlijk niet op te wachten. 

Die wake-up-call kunt u beter zelf plannen. Door regelmatig, minstens eens per jaar, de awareness trainingen te herhalen voorkomt u verminderde aandacht voor dit zeer belangrijks onderwerp en houdt u uw mensen, en uzelf, zo scherp als een scheermes. En dat is nodig!

Tarief

De invulling van Awareness trainingen is maatwerk en dat geldt dus ook voor de prijs. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.